Mellansvenska Discgolftouren – Söderhamn

Mellansvenska discgolftouren presented by Latitude 64 – Söderhamn

Köp anmälan i rätt klass!
Om köp av anmälan inte stämmer med registrering i Metrix kommer justering  i Metrix att göras, t ex anmälan i MPO och metrix visar MA2, då flyttas du till MPO. “Felköp” kan återbetalas enligt gällande villkor men sedan behöver du köpa en ny plats i rätt klass. Villkoren finns på hemsidan.

!!OBS!! Platserna är personbundna!!

Platser kommer visas som 0 tills dess att biljetterna släpps.

Första veckan kommer biljetterna säljas fördelade på klasser för att skapa jämnt fördelade förutsättningar över klasserna. Efter en vecka kommer “klass-platserna” tas bort och en ny gemensam produkt släpps där du väljer din klass i Metrix efter köp.

Återbudsplatser släpps på söndagar med reservation för diff +/- en dag. Håll utkik på Facebook där information kommer rörande detta.

Följande gäller för samtliga event i Mellansvenska:

  1. Köp din biljett och säkra din plats i eventet. Slutför din betalning på hemsidan. Dvs, köp först, registrera sedan.
  2. Kolla den epost som du anger i kassan, dit har ett mail med pdf-kvitto skickats som bekräftelse på ditt köp. Spara detta mail!
  3. Samma mail innehåller en länk till metrix, där ska du slutföra din anmälan och registrera dig i korrekt klass. Ha koll på skräpfilter, det kan i vissa all hamna där.

Td kommer att jämföra betalningar med anmälningar på Metrix.

Kvittot fungerar som underlag för friskvård eftersom dessa event klassas som motionsidrott.

 

Datum har passerat

Event FAQs

Vad händer efter betalning?
Om detta event använder "betala + registrera" så slutför du ditt köp genom att även registrera dig på tävlingens spelsida. Det betyder att genomförd betalning ger dig rätt att registrera dig på eventets tävlingssida.

Arrangören kommer att kontrollera att just du har din plats. Obs: Utan betalning/kvitto har du ingen plats på tävlingen och obetald registrering kommer att tas bort på en gång.
Regler för återbetalning
Se hemsidan www.spinevents.se
Mat och paus vad gäller?
Tävlingar som har fler än en runda har paus och då finns tid att äta. Var noga att kontrollera vad som gäller för just detta event, tidsschema osv
När behöver jag vara på plats senast?
Kolla tidsschemat som gäller för detta event, ändringar kan förekomma så håll koll på tävlingens hemsida som finns på Metrix.
Totalt antal platser: 18 (0 kvar)
Dela detta event